Szakácsokra mindig is szükség lesz

Szakácsokra mindig is szükség lesz

A helyszín még mindig Baja városa. Az új téma azonban most a kaja. Pontosabban, hogy hogyan és mi készül a szakács, cukrász által. Mind tudjuk mi a szakács dolga, hogy finomabbnál-finomabb levest, főételt és süteményt vagy más desszertet tegyen le a gyári, vagy épp iskolai menzán ebédelők elé. Szem előtt kell tartania az egészségesebb illetőleg változatosabb étkezést, az új szabályokat a sóra és más ízesítőkre vonatkozóan. Ettől még mindenki megehet egy babgulyást, egy chilis babot, bármi mást, amit a konyhán adnak a tányérba. Lehet az még rakott krumpli, bécsi szelet, Stefánia vagdalt, amire az éhező embernek kedve van, és kellőképpen éhes is hozzá. Baján egy édesszájú személy is meg találja a számítását amennyiben nem csak a családjának szeret sütiket sütni, hanem bizony a hivatásának is tartja azt,hogy a városba látogató turisták és a helyiek is jól érezzék magukat egy szelet sütemény társaságában. Ha megnézzük a bajai aktuális munkakínálatot, láthatjuk hogy mind szakácsra, mind cukrászra nagy szükség van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.